Behandeling alleen op afspraak.

Tarieven

Tarieven

Eerste sessie inclusief intake (1,5 - 2 uur)

€ 150,--

Herhaalsessie (indien nodig) (1 uur)

€ 100,--

Kennismakingsgesprek

gratis

Hoeveel sessies ben ik nodig voor mijn probleem of verandering?

Het is niet exact mogelijk om daar een kant en klaar antwoord op te geven omdat geen enkel mens gelijk is, maar een groot deel van de cliënten is na één sessie geholpen. De hardnekkige problemen zullen over het algemeen in drie sessies op te lossen zijn.

Hoe lang duurt een sessie gemiddeld?

Hoe lang een sessie duurt kan nogal verschillen omdat het ene probleem het andere niet is. Als u komt om te stoppen met roken dan is het heel goed mogelijk dat we na 90 minuten klaar zijn. Stel dat u komt om een angst of een dwangstoornis waar u al een leven lang last van heeft te beteugelen? Dan is het prettig als er ook echt geluisterd kan worden. Een belangrijk onderdeel van hypnotherapie is vertrouwen en rustig de tijd nemen. We werken dus altijd met ruime tijden zodat u nooit het gevoel heeft dat uw tijd er bijna op zit.

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant betalen, pinnen of dmv een betaalverzoek. 

Tarieven voor bedrijven

De tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag. Bedrijven ontvangen een bevestiging van de gemaakte afspraak en direct daarbij de factuur. De factuur dient betaald te zijn voordat het eerste consult plaatsvindt. Tarieven zijn per uur en exclusief BTW.
Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.


Hypnotherapie en vergoeding via de zorgverzekeraar.  Klik op de link en zie per verzekeraar uw vergoeding.