Behandeling alleen op afspraak.

SensiTherapie

SensiTherapie

Wat is SensiTherapie?

Het Sensi® protocol is dè waarborg voor de meest effectieve vorm van therapie. De therapie is erop gericht om de mens in zijn totaliteit te behandelen.

  • Weghalen gifstoffen uit het lichaam (ontgiften met remedies en orthomoleculaire preparaten)
  • Stoppen met het toevoegen van gifstoffen in het lichaam (dieet en allergie meting)
  • Wegnemen van de oorzaken (o.a. remedies)
  • Direct op gang brengen van het proces (o.a. massagetechnieken en emoties vrijmaken)

Werken met de biosensor
Hiermee leren we meteen allergieën uitmeten en eventueel een dieet voorschrijven.

Voeding- en allergiemeting
Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen ' tijdelijke gifstoffen ' in het lichaam meer bij.

Diëten
Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans.

Orthomoleculair
Soms is het noodzakelijk om dit dieet aan te vullen met vitamines en / of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

Remedies
Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpuntmassage

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden, door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema's die voor je van belang kunnen zijn.

Holistic Pulsing

Deze zachte massagetechniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht, en werkt ondersteunend in het proces.

E.F.T.

(Emotional Freedom Techniek) Deze techniek maakt gebruik van het door Dr. Callahan ontwikkelde systeem voor het vrijmaken van emotionele lading zoals angst, schuld, verdriet, trauma e.d. Ook hier weer, eenvoudig om te leren effectief in het gebruik. De Emotionaal Freedom Techniek komt uit Amerika. Het is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma's e.d.

Uit ervaring is gebleken dat de SensiTherapie van korte duur kan zijn en heel snel resultaat kan geven.