Behandeling alleen op afspraak.

Over mij

Over mij

De hypnotherapie of SensiTherapie bij mij richt zich op de wortel, de werkelijke oorzaak, van een situatie. Iedereen heeft namelijk het vermogen om terug te gaan naar de kern van zijn probleem.

In veiligheid ga je onder hypnose terug naar het allereerste moment dat het probleem zich voordeed. Bij SensiTherapie pak je eveneens de bron. 

Zo zijn veel situaties verbonden met een gebeurtenis in je verleden. Jouw onderbewuste heeft die gebeurtenis op een manier geïnterpreteerd die jou nu in het dagelijks leven belemmert.

Onder hypnose teruggaan naar dat moment noemen we regressie. Ik biedt geavanceerde regressie aan en wordt door vrijwel iedereen ervaren als zeer helend.
Een moment waarin ontbrekende puzzelstukjes eindelijk op hun plek vallen. 

25 jaar geleden gestart als Masseur, waarna ik mijn vaardigheden heb mogen en kunnen ontwikkelen. Inmiddels mag ik mij, met alle bescheidenheid, een ervaren Massage Therapeut noemen. In 2020 heb ik de opleiding SensiTherapeut afgerond, waarbij het voor mij niet ophield. Hypnotherapie is een enorme verdieping en een fantastische aanvulling voor alle werkzaamheden die ik in mijn huidige praktijk verricht. Iedere klacht begint met een oorzaak, die in veel gevallen psychisch van aard is.

Body Bone & Muscle Center Edward Hemel

Via onderstaande link kom je op de website van mij, waarin ik werkzaamheden verricht als MassageTherapeut. Neem gewoon eens een kijkje!!

www.bodybonemusclecenter.nl